sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesäloma rahoja odotellessa

Eipä hirveitä ole enää tapahtunu projektin suhteen. Pari eri asetusta on tullu kokeiltua ja parhain muutos oli muuttaa ruiskutus kertojen määrä yhdestä per sykil kahteen. Koneen luonne muuttu entistäkin herkemmäksi joten kireestä nokasta hävis se viimesinkin "ääni lisä"

Suurin miinus koko auton suhteen on kuinka perso viinalle auto on. Maantie ajossa tahtoo tankkiin lorahtaa se 18-20l ja kaupungissa sitten vielä enemmän. Joten osina oleva 305 moottorin teolle alkaakin olemaan suht hyvät tekosyyt.

Tulipa tuossa viime viikollakin yritettyä yhtä teini kikkaa jolla toivoin saavani hivenen lisää pakoääntä. Kirurginen toimepide ei kylläkään tuonu toivottua lopputulosta joten uuden änkkärit ovatkin ostoslistalla.
Lauantai iltana käytiinkin sitten romanttisella ilta ajelulla. Tämä tarkoittaa emäntä ratissa ittella kalja ja tietsikka kädessä säätäen ruiskua. Kyllä se on hyvä että oma emäntä osaa yllättää ja vielä näinkin romanttisesti
Jotta VW viritys ei ihan jäis niin tulipa hoidettua yksi pitkäksi jääny rästi homma. Pepille olin luvannu virrata iso vena vakio kannet.
Tulos oli ihan yees ajatellen että ilman imusarjoja ei ole nuo vakio kannet oikein enempää omassa penkissä virranneet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti