lauantai 29. syyskuuta 2012

Tallin ehostus jatkuu

30 heppasten kansien tai kannen viilaus stoppasi hivenen alle 90cfm. Netistä löydettyjen virtaus tuloksien perusteella kannet virtaa saman verran mitä jälkituotanto 3 reikä kannet ovat viranneet.

Pieni paussi itse tallin teosta auttoi ja inspis jatkaa tallin tekoa omanlaiseksi tuli  takas.

Työpöytä tulikin jo aikasemmin tehtyä ja seuraavana olikin sitten väliaikasen hyllyn ehostaminen enemmän lopputalliin sopivaksi.


Suurin työ olikin sitten taas kaiken roinan siirtämisessä ennen ku pääsi hyllyn kimppuun. Kuten kuvista huomaa koostuu itse hylly ja hyllyn sisältö 100%  romusta.

Pikkasen hitsia ja valkosta miranoolia niin muuttupa hyllyn ulkonäkö.

Koska hyllyjä ei ole koskaan liikaa piti ylimääräiseksi jääneet hattuhyllyt muokata talliin sopivaksi
Seuraava projekti olikin sitten hitsaus/vingutus kaapin teko. Ongelma kansien viilauksessa on se ku vingutus jäystettä leviää ympäri tallia joten omalle työstökaapille oli käyttöä. Toinen ongelma pihille ihmiselle on ku hitsaa niin tahtoo koko talli täyttyä savusta. Koko tallin tuuletus ei sitten taas tule kysymykseen koska silloin karkaa lämmöt harakoille.. :D
Idea kaapille tuli netistä ja ideaa piti sitten muokata omaan makuun sopivaksi. Imufelkti löyty suvun romukeräys perinteestä joten rahallinen satsaus jäi 2 laadun lastulevyjen ostoon. (siitä syystä harmaa sävy)

Eka pääty sovitettunaFlekti asennettuna vsnhan raitisilma kanavan päälle.
Kaappi 90% valmiina. Vielä pitäis ite pöytä valmistaa.
Jospa jo pikkuhiljaa pääsis taas harrastamiseen kiinni..
Pihassa odottaa yksi projekti, veljen pihassa toinen ja toisen tallissa kolmaskin.. Pahaan jamaan on tullu harraste jätettyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti