sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kansi fiilausta, talviauton osto ja keltasen paholaisen paluu

Screemer moottorin lohkolle tuli tehtyä normi öljykanava modaukset sekä "paranneltua" lohkon sisäistä huohotusta.. Onko näillä todellisuudessa mitään merkitystä en tiedä mutta tuntuu ainakin paremmalta


Vapari viritys jatku kansien siivouksella. Kanaville i tullu sen kummempaa viilausta tehtyä ku ohjurin muotoilu ja seeti reijän fixsaus. Ihan optimit ei ollu kannet koska seeti reijät oli hivenen suuremmat ku peukalosääntönä pidetty 0.88Xvent. halk..
Seuraavaksi on pako ohjureitten vaihto sekä viimestely viilaus.. saa nähdä jos ehtii virtaus penkkiin ollenkaan..Koska talvi alkaan kohta oleen ovella ja kesäbiili ajelut jäi vähiin päätin hankkia ittelleeni talvi harraste auton. Pienen ettimisen jälkeen muistin vanhalla koulu kaverilla olleen 03 kupla. Pienen kauppa hieromisen jälkeen tämä "unohduksiin" jääny auto vaihtoi omistajaa..
Autossa on yhtä sun toista kivaa kuten säädettävä etupää, rempattu 1641cc kone  uusilla kadroneilla, hifia :D ja suht terve koppa..
Tulevina viikkoina pitää yrittää siivota auto ja saada kaikki pelittään.. Niin ja kaupan päälle tuli bensa lämmitinkin joten toivonmukaan ei pitäis joutua paleleen..

Loppusilauksena kuva parin vuoden takaisesta 1600 turbo bajasta. Tällä autolla 1600 kokeilut lähti alkujaan käyntiin.. ja käytiinpä sillä vartillakin kokeilemassa.. Paras vetäsy oli 13.4.. ei huimaava mutta koneessa ianut viriosa oli virinokka.. sekin hiottu vakiosta..
Ens talvena olis suunnitelmissa laatikon vaihto sekä koneen teko..
saa nähdä miten menee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti