lauantai 21. toukokuuta 2011

Kauhajoen testipäivä

Viikko meni nopeeta ja tiukille meni että ehti kauhajoen testipäiville. Näin Jälkiviisana pitää sanoa että auto pitää aina repiä kunnolla tallin edessä ennen stripille lähtöä...

Ajatus oli mennä kauhajoelle kokeileen auton käyttäytymistä ja lähtöjen harjottelua.. Mutta harjottelu jäi puoli kovaan vetoon ja varttimailista tulikin vaan sellanen 5m pituinen... Kunnes laatikko antautu...

Mitään kovaa juttua tästä ei saanu kerrottavaksi vanhana...

Itte viikkoon niin viikolla tuli asennettua linelock, kulmat säädettyä edestä silmämääräsesti sekä laajakaista lamda anturi..


Linelock tuli asennettua tuollain pikasesti tankin alle.. Koska autossa yx piiri jarrut niin pientä ilmausta pitää suorittaa vielä enneku tulee hyvät..

Turbon päälle tuleva koppakin tuli kiinnitettyä ja raitis ilma tuli ratkastua tuollasella "nacaduct" ilman otto scoopilla.
Itse kauhajoelle lähtö meni tiukille ja suuri kiittävä käsi taas Krisselle ja veljelle jotka tuli pelastaan viimehetken ressu ruuvauksen..

Tulipa videolle tuo 5m repäsy taltioitua..
http://www.youtube.com/watch?v=Y1NH2SG2ZwY

Tarkempi tarkistus osotti että laatikko oli ottanu sen verran siipeensä että 1 vaihde rikki.. Joten kone irti jo kolmannen tai neljänne kerran... Tallin lattialla odottais suorakytkentä laatikko sopivaa käyttökohdetta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti