sunnuntai 8. toukokuuta 2011

100 näyttöä rikki ja kauden eka dynotus

Tänään oli sitten se suuri päivä ja Magia Negra pääsi rullille..
Paljon meni alussa aikaa jähdytysilma puhaltimen irrotukseen koska alkas melkein heti hinkaan syystä tai toisesta koppaan kiinni..

Ekassa ahtojen puolelle menneessä vedossa menikin sitten vasemman puoleinen imusarjan tiiviste.. Tilalle pelkkä liima niin alkas kestään..

Sitten saikin suht hyvin säädettyä taas karttoja oikeelle hehtaarille kunnes ekassa kovemmassa vedossa alkas supsuttaan.. Alussa uskoin että kyseessä vaan vuotava pakoputki.. mutta lopuksi löyty taskulampulla katottuna halkeema 3cyl pytystä..

Siis nytte ollaan taas lähtökupissa.. Pakosarja irti ja varmaan myös moottori ja sylinterin vaihto edessä.. Mannaa olis löytää paksu seinämäiset 92mm sylinterit mutta tälle viikolle niitä ei varmaan enää löydy.. Joten nytte pitää vaan löytää varapytty tilalle...

Auto taas purku vaiheessa.. Kiire tulee viikolla jotta tämä olis taas käynnissä viikonlopuksi..

Jäi harmittaan että mitään tehomittausta en ehtiny tehdä.. Mutta perstuntumalla on se 250-300hv sillä 1bar ahdolla..
Mutta koska pytty nyörty näinkin helpolla niin 2 kilon ahdot tuntuu mahdottomilta tällä hetkellä.. Mutta purun jälkeen näkee olisko kyseessä voinu olla että pytty päässy naulaan pikkasen vai onko kyseessä vaan maanantai yksilö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti