sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi vanhat kujeet

Niinpä vuosi vaihtu ja näköjään kujeet samat ku mitä viimekin vuonna.

Välipäivinä tulikin vierailtua yhdessä ladossa jossa majaili tälläinen projekti. 
Kuten tapana sanoa niin viimeistelyä vaille valmis.Chevyn kansi ollut työn alla ja eipä viilailulla löytyny enää mitään.. Joten pitääpä pitää mietintä myssyä parisen päivää päällä ja palatan sitten uudestaan asialle.

rodin mukana tullu 305 osottautu oikein terveeksi yksilöksi. Vaikuttaa olevan täys rempattu ku rodi otettu ajoon. Oli nimittäin pytyt 030 ylikoossa ja kampi taals 010 alikoossa.. Kanneti osottautu 416 pikku pikku vena kansiksi. Näiden kansien seeti reikiä onkin tullu suurenneltua viimeiset talli illat mutta tahtoo olla pirun työlästä tuolla made in intia sarjalla..


Tänään halusinkin sitten vapaata tuosta kansi jumpasta joten päätin asentaa tyhjän lohkon rodiin ja alkaa sovittelemaan uusia koneen korvia. Mutta ilta loppu pikkasen lyhyen joten huomenna toivonmukaan pääsen jatkaan.Pitipä otta mustavalkonesankin ku kerran tuossa luurissa sellanen toiminto löytyy

Konetta haluisin nostaa noin 10cm mutta silloin menis kaikki uusiksi kabiinin lattiaa myöten. Jos auto on aikomus olla ajossa ensi kesänä niin saa jäädä ensi talven hommiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti