maanantai 4. marraskuuta 2013

CheapBlack osa1

Tuollanen CheapBlack moottori on viime aikoina pyöriny ajatuksissa.  Olen saanu ymmärryksen että Letukan 3O5eli  siis se tylsä viisi litranen joka löytyy joka toisesta leppäkylki autosta on toivoton kohde virittämiselle. Pikkasen numeroilla leikkiminen niin jos koneella on tilavuutta 5L ja tehoa vakiona 140hv niin parantamiselle löytyy aika hyvin varaa. Tuohon rodiin ei välttämättä tartte mitään 10l 600hv ja 1000nm monsteria mutta sellanen kierros herkkä 300-400hv olis sopiva renkaan savuttaja..

Tavote oliskin kaivaa kansista esille virtausta joku 200-220cfm ja nokaksi sellanen sopiva 245-260@0.050"
Tavote olis tehdä kone halvalla ilman sen kummempia viritys osia paitsi nokka jousineen sekä imusarja..

Kanis aihiot tulikin sitten haettua yhdeltä vaasalaiselta jenkki tallilta ja hintaa tuli yhteensä kokonaiset 20€. Joten mitkää yli hintaset aihiot ei ollu kyseessä. Seuraava projekti onkin muokata virtauspenkki oikeaksi tuollasen chevyn kannen virtausta varten.

Eka pitänee mitata mitkä on lähtöarvot ja sitten alkaa koe viilaileen.. Työlistalla on vaan yksi ovaali projekti joten pikkasen jäitä pitää heittää tämän kansi projektin suhteen hattuun.

Pari fotoa

Huomenna onkin sitten viraapeli työlistakka saada tehtyä ovaaliin etu vaihdelaatikon  kannattimen kiinnike rauta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti