maanantai 14. lokakuuta 2013

Uusi auto saapunu talliin

Vihdoin ja viimein saapu sitten tämä kauan odotettu auto. Viikonloppuna tuli Falcontilta viestiä että auto olis noudettavissa seinäjoelta maanantai iltana.

Töiden jälkeen sitten Passatti kohti keulaa Lapa kakkos kuskina. Perille saavuttaessa niin eka ajatus oli että onpa pieni auto.. Sitten olikin starttaus edessä ja onneksi oli vara akku mukana koska auton oma oli kuollu.
Lapa saikin sitten heti ekalla yrittämällä auton herätettyä henkiin.

Ainut ongelma olikin sitten että etuvaloja ei tahdottu saada sitten millään päälle. Pienllä ronklaamisella ne sitte syttykin ja keula kohti vaasa. Ensi tuntumalla ei auto tuntunu muuten mitenkään huonolta ajettavalta muuten että ratti kierroksi on ihan pirun paljon.
Tankkauksen jälkeen ajeltiinkin sitten parisenkymmentä kilsaa kunnes suoritettiin kuskin vaihto.
Maalahteen tultaessa sitten piti kokeilla lampun katkasijaa ja eikö ne kuollu sitten uudestaa. Vian etsinnän jälkeen lapa löysi hajonneen lasi sulakkeen katkasijasta joka korvattiin uudella. Onneksi ei tullu matkalla tuohon sen kuummin koskettua. 


Pitää sanoa olipa kokemus tämäkin ja mukava vaihtelu 11 vuoden volkkari harrastamiseen. Seuraavaksi sitten katsarilla käynti ja listan teko kaikesta korjattavasta. Jospa ehtis parisen päivää ajella..

Parit fiilistely kuvat

Eka fiilistely kuva
Auto vihdoin ja viimein tallissa
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti