torstai 2. toukokuuta 2013

Viime viikon päivitys

Viime viikon aikana tuli sitten pienissä pätkissä tehtyä taas jotain  tallilla sekä käytyä lintuvuoren tallipäälikön juttusilla.
Kuten aina niin sielä oli jotain hyvin mielenkiintoista taas tekeillä. Vanhaan 30 heppaseen oli jotain mielenkiintosta pyttysarjaa sovitteilla.. :)
Tai sitten oli myöhänen aprilli pila
Omassa tallissa on sitten tullu tuota kuvassa näkyvien käsien Screeemer pannua niputettua. Kone alkaa olemaan nipussa ja voisipa sen kohtapuolin taas starttailla. Vaikka tulipa siihen yhtäkkiä läppärungot soviteltua..
Veljen bajakin on edistyny jo vanne visiointi vaiheeseen. Madallusta pystyy nytte säätään edestä sopivasti sekä takana parin sentin laatikon nosto taas mahdollistaa ilman että pyörät heti linkussa..

Tässä ilme mistä talvella lähdettiin:

Ja tässä visiointiaKoska vappuna ei oikein löytyny paukkuja lähtee kaupunkiin ollenkaan niin päätin vaihtaa käyttikseen kesärenkaat alle. Ja tulipa kesäloma leikkikalu haettua talviteloilta.

Tänään sitten päätin vaihtaa koneen koska tuli sopivia apukäsiä pihalle. Pikkasen oli vanha kone päässy rupsahtaan. Tulipa sitten savutkin otettua ja kyllähn se supsutti. Harmi vaan että jakopää rallatti aivan kuten edellisessä koneessa joten jos priiman haluais niin kone auki ja ratas kosketuksen säätö....
 
Eka vene sopivasti kyljelleen


Sitten ne kahdeksan ruuvia irti
 
Nosto ja punnerrus niin vanha kone tallille ja uusi tilalle


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti