perjantai 10. lokakuuta 2014

long time nou seen.

Viime päivityksestä on vierähtäny jo jonkun aikaa.
Ja onpa tässä jotain tapahtunu sitten lomien loppumisen.
Rodille on tullu tehtyä tosin pelkästään vältämättömät että pysyny ajossa. Tuossa sivussa tuli autettua miestä mäessä ja tuli Tuukan junista pikkasen fixailtua.

Tulipa koettua tuo juniksen ruuvaus ja ihan hauska tuollanen oli ruuvata koska systeemit kuitenkin jotenkuten tuttuja kuplista.

Syksyn kohokohta olikin sitten osallistua tuohon vaasan autonäyttelyyn ja ihan siisti rotta rodi rivi sielä sitten oli.

Mutta lorinat sikseen ja kuvat kehiin




Lomien jälkeen oli pakko kokeilla tuota motonetin tummennus kalvoa. Eipä ollut hääviä hintaansa nähden mutta hauskaa oli taas tuotakin teini homma kokeilla.



Näyttelyyn osallistminen oli uusi hauska kokemus ja pitipä auto pikkasen puunata. Tuukkakin kävi vetääs straipit jotka sitten keinotekoisesti vanhennettiin.






Tässä rodi rivi sitten sundomin autonäyttelin ilta kruisingissa. Tulipa loppujen lopuksi ajeltua pikku tunneille saakka.




Tuukan junikseen tulikin sitten vaihdettua laatikko sekä korjailtua edellisen omistajan tunarointeja. Suurin ihmetys autoa korjatessa oli että auto oli hiljan katsastettu ja auto kuitenkin hengenvaarallinen. Mutta parin illan kiristelyn ja uudelleen asentamisen jälkeen muuttui auto ainakin turvalliseksi. Jotain pientä hienosäätöö on jäljellä mutta siisti auto tuo muuten on.
Pikkasen käväisi jo mielessä että olisiko tuollasen rakentelua kokeiltava mutta jäänee unelmaksi..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti